USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Скандальному гендиректору Укроборонпрому надали доступ до держтаємниці

6 Грудня 2019 19:51
Служба безпеки України надала допуск до державної таємниці генеральному директору концерну «Укроборонпром» Айварасу Абромавичусу.

Таке рішення ухвалено, навіть незважаючи на те, що раніше було підтверджено наявність у чиновника литовського громадянства, якого його хотіли позбавити. Про це повідомляють «Українські Новини», посилаючись на офіційну відповідь силового відомства.

«За результатами проведеної перевірки Айварасу Абромавічусу, у зв’язку з допуском до державної таємниці, Службою безпеки України надано йому такий допуск 18 жовтня 2019 року», – йдеться в документі.

Водночас наголошується, що до СБУ поки не надходили документи про перевірку щодо доступу до державної таємниці нового заступника Абромавічуса – Мустафи Найєма.



Нагадаємо, президент Володимир Зеленський призначив Айвараса Абромавічуса головою Укроборонпрому, звільнивши з цієї посади Павла Букіна.

Литовська газета Lietuvos Rytas повідомила, що гендиректор «Укроборонпрому» Айварас Абромавічус має подвійне громадянство – Литви і України.

Володимир Зеленський заявив, що не знав про наявність подвійного громадянства в Айвараса Абромавичуса до призначення його главою державного концерну «Укрборонпром».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Толерантний Показати IP 7 Грудня 2019 10:33
Мабуть у нього є ще й паспорт громадянина США, а це все міняє!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus