USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скандальний матч «Волинь» - «Металург»: вболівальники

30 Листопада 2015 22:50
Як каже народна мудрість, жінки, зазвичай, «люблять вухами», а от чоловіки, зокрема, якщо це справжні футбольні вболівальники – очима. Жарти жартами, але яким же нецікавим був би справжній футбол без відданих шанувальників, які приходять підтримати улюблену команду за будь-якої погоди.

Вони – звичайні люди різних вікових категорій, статі та соціального прошарку. Однак тут, на луцькому стадіоні «Авангард» всіх їх об’єднує лише одна мета – перемога улюблених «хрестоносців».

Тому, Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує до уваги читачів ще одну порції світлин, які змальовують той же футбол, тільки в обличчях. Так, цього разу в об’єктив фотокореспондента Вікторії Семенюк втрапили вболівальники заключного домашнього поєдинку 2015 року між ФК «Волинь» та запорізьким «Металургом», який відбувся у неділю, 29 листопада.

Нагадаємо, «червоно-білі» розгромили гостей із неочікуваним рахунком – 9:1.
Це неабияк засмутило фанів запорізької команди, внаслідок чого на 29-й хвилині гри вони закидали поле фаєрами. Через це головний арбітр змушений був призупинити гру.

Размо із тим, волинські ультрас пояснили хвилю протесту та шквал емоцій від запорізьких фанів, які учора, 29 листопада, закидали футбольне поле піротехнічними засобами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus