USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Скандальний забудовник у Луцьку хоче зменшення пайової участі

26 Листопада 2018 14:58
Обслуговуючий кооператив ЖБК «Еталон» подав клопотання про зменшення пайової участі на 883 тисячі гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 26 листопада.

Керівник управління капітального будівництва Луцької міськради Леонід Карабан розповів, що ЖБК «Еталон» за межами земельної ділянки збудував магістральну водопровідну мережу.

«Наявна відповідна довідка від «Луцькводоканалу», яка підтверджує це», – сказав Леонід Карабан.

Він повідомив, що забудовник просить зменшити пайову участь на 883 тисячі гривень, тож загальна сума договору становитиме 554 тисячі гривень.

Як нагадав депутат Павло Данильчук, йдеться про скандальне будівництво. Він зазначив, що виконавчий комітет свого часу давав дозвіл ЖБК «Еталон» на спорудження 5-поверхового будинку, натомість забудовник збудував 8-поверхівку.

Леонід Карабан зазначив, що відповідна декларація була скасована і навіть є рішення суду про те, що будівництво має продовжуватися.

«Ми беремо до уваги технічний паспорт, на основі якого й розраховується вартість договору», – сказав Леонід Карабан.

Депутати не підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Експерт Показати IP 26 Листопада 2018 16:25
Дайте доручення провести службове розслідування ! Які заходи вжито держархбудконтролем ! Хто автор проекту ? Як звучить висновок експертизи ? У місто забудовник має віддати 4-відсотки загальної площі квартир .А якщо все законно - то розрахунок з восьми поверхів. Окрім того, 10 відсотків від вартості забудовник має перерахувати на розвиток інженерної інфраструктури міста. Тепер рахуйте! Якщо нема калькулятора - то дядько прокурор порахує !
Експерт1 Показати IP 26 Листопада 2018 22:14
Данильчук вже давно порахував скільки б він хотів в кишеню покласти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus