USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Схоже, він так і не зробив для себе висновків», – Гройсман про інтерв'ю Порошенка

31 Липня 2019 12:16
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман сказав, що Петро Порошенко досі, попри всі останні події, не зробив для себе висновків щодо помилок.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Прочитав інтерв‘ю Петра Олексійовича для «Української правди». Схоже, він так і не зробив для себе висновків із того всього, що відбулось останнім часом. Як, на жаль, так і не зрозумів, чому я не пішов на вибори разом із ним.

Насправді є велика різниця між правдою та брехнею, служінням державі і людям та створенням схем власного збагачення, демократією та узурпацією влади, гонитвою за грошима та моральними цінностями.

Мені шкода, що великою надією і підтримкою людей він пожертвував заради своїх приватних інтересів. Врешті і я теж не зміг, з огляду на його підходи, реалізувати все те, що мав намір зробити. І саме тому нам не по дорозі. Що ж, у нього вже все позаду. Але я впевнений – в України все ще попереду!» – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 31 Липня 2019 13:43
Отож бо!
Навуходоносор Показати IP 31 Липня 2019 15:09
Весьма интересно наблюдать за спором двух бывших соратников!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus