USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Скількох невакцинованих медиків на Волині відсторонили від роботи

2 Лютого 2022 17:31
Найбільше відсторонених працівників медзакладів – серед господарського персоналу, а відсторонених лікарів – одиниці.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив начальник управління охорони здоров’я Волинської ОДА Юрій Легкодух.

Нагадаємо, медики, комунальники та працівники органів місцевого самоврядування мали щепитися від коронавірусу до 31 січня. В іншому разі їх відсторонять від роботи.

Нині на Волині працює 76 закладів охорони здоров’я. Як повідомив Юрій Легкодух, відповідно до даних проведеного моніторингу, станом на 1 лютого у цих закладах від роботи відсторонено 72 особи. З них фахівців з вищою медичною освітою (лікарі) – 4, молодший медичний персонал (медсестри) – 17, адміністративний персонал – 1 особа і господарський персонал – 50 працівників.

Загалом, зауважує він, ситуація з медичним персоналом в області у зв'язку зі згаданою вимогою, не є критичною.

«Вакцинація серед медичних працівників є на нормальному і належному рівні. Проте варто розуміти, що і в медичних колективах є антивакцинатори, які сіють сумніви. Особливо зараз поширена тема про те, що відсторонені невакциновані працівники подають судові позови. Хтось виграє їх, хтось – ні. Ми ж у своїй роботі повинні керуватися законодавчими актами і діяти в правовому полі», – наголосив він.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Невже Показати IP 2 Лютого 2022 18:12
"Ми ж у своїй роботі повинні керуватися законодавчими актами і діяти в правовому полі"(С) - то може почати з Конституції чи ви виконуєте тільки неконстутиційні рішення? А чому не кажете скільки зараз вакцинованих на лікарняних і скільки ходять на роботу, кашляють, чхають, смаркають і заражають інших? Так, в вколотих хвороба протікає легше, в кожного по різному, але хворіють 100% всі. Краще б подумали як ефективно лікувати людей - це було б набагато дешевше для всіх. Принаймні 0мікр0н чітко показав що ця вся вколотість до д*пи. До тогго ж дякую за інформацію що справжніх лікарів, які не тільки мають дипломи, а ще й в чомусь розбираються на Волині всього 4.
Анонім Показати IP 2 Лютого 2022 18:24
Лікарі не вакцинувались?Можливо вони щось знають те що люди не знають?
Анонім Показати IP 2 Лютого 2022 20:22
Шкода ! Відсторонили дійсно думаючих медиків. Подивіться що нормальні люди роблять Канаді.
Михайло Показати IP 3 Лютого 2022 13:02
до вакцини не болів зробив вакцину при болів тест зробив сказали коронавірус на хера тоді колоти людям вірус

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus