USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скільки коштуватиме найдорожчий у світі iPhone

3 Серпня 2016 08:15
Найдорожчий у світі iPhone 7, вартістю в 1,3 млн доларів США, має намір представити компанія Brikk.

На гаджет люксової версії вже відкрите передзамовлення, - передає Корреспондент з посиланням на The Digital Trends

Повідомляється, що пристрій буде оформлений дорогоцінними металами та інкрустований діамантами. Зокрема, компанія має намір використовувати 24-каратне самородне золото, 18-каратне тьмяне золото, платину 950-ї проби, а також великі і дрібні діаманти до 60 карат.

При цьому більш бюджетні версії гаджета будуть доступні за ціною близько 5 тис. доларів. У їх оформленні виробник має намір використати золото, а також діаманти.

Відомо, що на цей час Apple навіть не встигла анонсувати свою лінійку iPhone 7. Однак це не зупинило люксового ритейлера Brikk від того, щоб дати можливість охочим зробити попереднє замовлення на елітний пристрій.

Знімок з доданими дизайнами пристрою компанія вже опублікувала на своєму сайті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus