USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скільки європейських країн ратифікували Угоду про асоціацію України з ЄС

18 Листопада 2015 17:46
24 з 28 країн-членів Європейського Союзу повністю завершили процес ратифікації Угоди про асоціацію України з ЄС.

Так, до сьогодні єдиною країною, яка не розпочинала ратифікацію Угоди про асоціацію, залишалася Греція, – повідомляє «5 канал».

Сьогодні ж парламент Греції ратифікував законопроект щодо Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Про це написав міністр закордонних справ України Павло Клімкін на своїй сторінці у Twitter.

«А ось і ще один крок вперед: Парламент Греції сьогодні ратифікував законопроект щодо Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС», – зазначив Клімкін.

Нагадаємо, нижня палата парламенту Чехії підтримала ратифікацію Угоди про асоціацію України з Євросоюзом у другій половині вересня, хоча Сенат ратифікував угоду ще в грудні 2014 року. Процес ратифікації, зокрема, блокували чеські комуністи.

Таким чином, Греція стала останньою країною, парламент якої ратифікував Угоду. Тепер закон має підписати президент країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Листопада 2015 17:52
"24 з 28 країн-членів Європейського Союзу повністю завершили процес ратифікації Угоди про асоціацію України з ЄС." "Греція стала останньою країною, парламент якої ратифікував Угоду. Тепер закон має підписати президент країни." Итак: 24 + 1 = 28.
992 Показати IP 19 Листопада 2015 14:22
А толку жити краще не стало?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus