USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Скорбота всеохопна й велелюдна: у Шацьку попрощалися з Героєм Владиславом Наумичем

17 Травня 2023 16:57
У Шацьку провели в останню путь воїна Владислава Наумича, який загинув на Донеччині, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це повідомили в Шацькій селищній раді.

Учора жалобний кортеж із тілом Захисника, якого довгий час вважали зниклим безвісти, шачани зустріли навколішки, з квітами й прапорами. У сквері Тараса Шевченка священослужителі громади відправили поминальну панахиду за воїном. Далі кортеж з тілом Захисника вирушив до рідної домівки.
А вже сьогодні земляки провели Владислава в його останній земний шлях.

Чин відспівування відбувся в храмі Різдва Пресвятої Богородиці, де хлопець у юнацькі роки ніс послух вівтарника. Очолив заупокійне богослужіння настоятель отець Микола Вихор.
Сотні людей прийшли і приїхали, щоб попрощатися з Владиславом і провести його в останню путь, віддати шану Герою, його подвигу.
Поховали бійця з військовими почестями на кладовищі селища Шацьк.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вічна пам’ять, честь і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus