USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Скорботний день для Ківерцівської громади: в останню дорогу провели двох Героїв

12 Січня 2024 20:24
Сьогодні у Ківерцівській громаді в останню дорогу провели двох ГероївДидюка Сергія Віталійовича та Огородника Ігоря Євгеновича.

Про це повідомляє Ківерцівська міська рада.

Штаб-сержант Дидюк Сергій Віталійович з Ківерців майже два роки провів у гарячих точках, боронячи рідну країну: Лисичанськ на Луганщині, Куп’янськ на Харківщині... Помер захисник 6 січня 2024 року поблизу населеного пункту Борівське Харківської області.

Додому на щиті воїн повернувся 12 січня 2024 року. Скорботний кортеж прослідував містом до села Сокиричі, до батьківської хати. Прощалися ківерчани з воїном-захисником, вклякнувши на колінах. Чин поховання у храмі Святих апостолів Петра й Павла здійснив отець Сергій Ковальчук. Поховали штаб-сержанта Дидюка Сергія Віталійовича з усіма військовими почестями на кладовищі в Сокиричах.

Без батька залишилася трирічна донечка, овдовіла молода дружина, безутішним у своїм горі зостався посивілий батько. Але пам’ять про Героя житиме вічно у серці рідних, близьких, друзів, побратимів і вдячних земляків.

Старший солдат Огороднік Ігор Євгенович народився та навчався у Ківерцях. З травня 2022 року мужньо боронив Україну від жорстокого ворога. Помер воїн 4 січня 2024 року в с. Лук’янівське Василівського району Запорізької області.

На рідну землю повернувся Герой на щиті. Попрощалися рідні, побратими та односельчани з воїном у селі Прилуцьке, де проживав Ігор Огороднік з сім’єю. Чин поховання здійснив протоієрей Василь Мураль у храмі Різдва Іоана Хрестителя. Вшанували захисника й у рідних Ківерцях – скорботний кортеж люди зустрічали, схиливши голови.

Поховали героя з усіма військовими почестями на Алеї Слави міського кладовища.

Безутішними залишилися батьки, дружина, діти. Пам’ять про воїна у серцях вдячних земляків житиме вічно!

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родинам Героїв. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus