USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скориставшись документами волинянина, шахраї взяли кредит на 26 тисяч гривень

17 Січня 2020 15:56
До підрозділів поліції Волині звернулося четверо громадян із заявами про шахрайства. Зокрема, за документами волинянина зловмисники оформили кредит на 26 тисяч гривень.

Про це інформує поліція Волині.

До Ковельського відділу поліції звернулося двоє волинян із заявами про шахрайства. Житель Старовижівського району повідомив, що шахраї, скориставшись його документами, оформили кредит на його ім’я на понад 26 тисяч гривень.

Ковельчанку ошукали шахраї під приводом продажу одягу через мережу Інтернет. Жінка перерахувала 1, 5 тис. грн на вказаний зловмисниками рахунок та очікуваного замовлення так і не отримала.

До Луцького районного відділення поліції звернувся також житель Івано-Франківщини та повідомив, що ще у 2018 році візуально знайомий чоловік під приводом виготовлення довідки заволодів грошима потерпілого у сумі 50 дол. США.

Учора в Луцьку близько 16 години зловмисник замінив потерпілому гроші на сувенірні купюри номіналом по 500 грн.

Внаслідок шахрайства заявник втратив 2,5 тис. грн.

Поліцейські проводять заходи, спрямованні на встановлення осіб, причетних до скоєння цих злочинів та притягнення їх до відповідальності.

Поліція Волині вкотре застерігає громадян бути уважними. Якщо потерпіли від шахраїв, одразу ж повідомляйте поліцію за номером телефону «102».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus