USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Скутерист, який «влетів під колеса» Skoda fabia, у важкому стані

8 Серпня 2016 13:17
Учасник ДТП у Нововолинську, водій скутера, наразі перебуває в Новолинській центральній міській лікарні у важкому стані з складними переломами.

Нагадаємо, 7 серпня у Нововлинську, неподалік центрального ринку на вулиці Луцькій трапилась ДТП: водій скутера влетів під колеса автомобіля “Skoda fabia”. Зі слів свідків, автомобіль рухався по головній дорозі, коли з провулку виїхав літній чоловік на скутері. Як повідомлялось раніше, за правилами дорожнього руху, водій скутера повинен був пропустити авто, але через свою необачність потрапив під колеса. На місце аварії прибула карета швидкої допомоги, яка забрала потерпілого до лікарні.

Як стало відомо журналістам Інформаційного агенства Волинські Новини з власних джерел, наразі чоловік перебуває в Новолинській ЦМЛ, у нього струс головного мозку, відкритий багато оскольчатий перелом правої гомілки. Медики оцінують стан постраждалого як важкий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus