USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Стан постраждалого в ДТП у Луцьку велосипедиста стабільний

20 Серпня 2018 14:04
Про стан постраждалого у ДТП 10 серпня у Луцьку велосипедиста поінформували у Луцькій міській клінічній лікарні.

Як повідомив заступник головного лікаря з організаційно-методичної роботи Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов, зараз постраждалий перебуває у палаті інтенсивної терапії відділення анестезіології, його стан стабільний, йому надали допомогу і планують переводити у відділення хірургії.

Нагадаємо, ДТП, у якій постраждав велосипедист, сталася пізно ввечері 19 серпня у Луцьку. Так, близько 23.20 на вулиці Гнідавській велосипедист потрапив під колеса таксі.

Як розповіли очевидці, велосипедист на великій швидкості рухався зі сторони Даньшина та практично вискочив під колеса авто «Део Ланос».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus