USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 42.70 43.00
  • PLN 9.76 9.92

Скинув із мосту і жбурнув зверху пляшку: в Німеччині невідомий напав на дитину через українську мову

1 Вересня 2023 23:27
Прокуратура німецького міста Айнбек розшукує чоловіка, який накинувся на хлопчика через те, що він розмовляв українською мовою. Чоловік вимагав від дитини говорити російською і казав, що війну почала Україна. Потім перекинув хлопчика через огорожу моста і пожбурив у нього скляною пляшкою.

Дитина отримала травми голови й ноги. Невідомому інкримінують спробу вбивства. Про подробиці цього скандального інциденту йдеться в сюжеті ТСН з Німеччини.

Цей випадок стався ще 26 серпня, але лише1 вересня про напад на українську дитину повідомила прокуратура міста Геттінген.

Того дня, а це була субота, близько 7 години вечора група українських дітей перебувала біля мосту в місті Айнбек. Там проходив невідомий чоловік, який раптом почав вимагати від дітей, щоб вони розмовляли російською. Також він сказав їм, що це Україна почала війну.

Потім цей чоловік схопив за волосся дівчинку, після чого напав на 10-річного хлопчика і перекинув його через перила мосту в канал. Дитина вдарилася об залізні балки, які прикріплені до мосту, головою та ногою.

Однак на цьому зловмисник не зупинився, і коли дитина лежала в каналі, жбурнув униз скляну пляшку, яка влучила хлопчикові в плече, і після цього зник із місця події.
Прокуратура розшукує зловмисника і шукає свідків. Правоохоронці повідомляють, що чоловікові було приблизно 40-45 років.

Хлопчика відвезли до лікарні і того ж вечора його змогли відпустити додому.

Прокуратура класифікує цей напад як політично вмотивований.

Про напад сьогодні повідомили в німецьких ЗМІ. Деякі з них прямо пишуть у заголовках, що це росіянин напав на українську дитину.

За статистикою, тільки в Берліні за останній рік поліція зареєструвала 3250 випадків нападу на українців. Щоправда, поліція не фіксує, чи були у нападників расистські або політичні мотиви.

Пошуки росіянина, який вирішив продемонструвати силу до української дитини, в місті Айнбек тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Клава Показати IP 2 Вересня 2023 03:58
чи були діти без супроводу дорослих ?..
І до Клава Показати IP 2 Вересня 2023 10:47
Іди ти в сраку клава, тобто сам факт тебе мало цікавить, якби тебе згвалтували, а потім притензія, а де ж була в той час поліція
Анонім Показати IP 2 Вересня 2023 09:37
Забагато кацап'я в Європі розвелося, а їх лідери навіть ще не 'стурбовані' цим фактом. Коли прийде стадія' занепокоєння ' може бути вже пізно
123 Показати IP 2 Вересня 2023 13:03
Нічим не підкріплені передчасні висновки, точніше, фантазії. Національність чоловіка визначати за мовою, якою він розмовляв - дурниці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus