USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Слабошпицький пожертвував книжки для військових Волині

11 Вересня 2014 14:16
Відомий український прозаїк, критик, літературознавець, публіцист, громадський діяч та директор видавництва «Ярославів Вал» Михайло Слабошпицький подарував 44 книжки свого видавництва для поповнення арсеналу літератури благодійного ярмарку «Книга за життя». Про це інформують організатори акції ВОГО «Фундація розвитку громад».

Як вже наголошувалось раніше, кошти, зібрані під час цього ярмарку, що проводиться на вихідних у Луцьку на Театральному майдані, планується використати на закупівлю тепловізора для 1 БТГр 51 бригади, де служать волинські військові.

Тоді, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, продали 129 книжок і кота.

Серед подарованих книжок дуже багато патріотичної літератури, біографічна, дитяча, художня література. Це такі книжки як: Михайло Слабошпицький «Гамбіт надії», «Що записано в книгу життя», «Поет із пекла», «З голосу нашого кліо», «Золоті бджоли», «Чудасія на балконі», «Брат знаменитого воротаря»; Іван Корсак «Немиричів ключ», «Борозна в чужому полі», «Мисливці за маревом»; Леонід Кисельов «Над київськими зошитами – 2013», «Над київськими зошитами – 2014»; Роман Колісник «Українська національна армія»; Василь Слапчук «Книга забуття»; Богдан Кушнір «Помста оперативника розвідки», Василь Простопчук «Непристольні гноми», Олександр Клименко «Прихована фортеця», Адольф де Кюстін «Правда про Росію», Петро Кралюк «Синопсис», Коненко + Слабошпицький «Від цього залежить якість життя + Приватна справа дисидента в науці».

Ще й не дочекавшись початку наступного розпродажу, деякі книжки видавництва «Ярославів Вал» вже знайшли своїх потенційний господарів. Наступний книжковий ярмарок «Книга за життя» відбудеться у неділю 14 вересня з 11 до 19 години на Театральному майдані Луцька. Нагадуємо, що протягом акції «Книга за життя» можна не тільки купляти, але і самим приносити книжки, аби їх купив хтось інший. Усі кошти від продажу книжок будуть витрачені на купівлю тепловізору для 1 БТГр 51 бригади.

Також можна приносити книжки за адресою: Луцьк, вулиця Шопена,11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх). Телефон для отримання додаткової інформації: 096 727 51 41 – Любов Казмірчук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 11 Вересня 2014 18:57
Волинські новини,...виправіть фамілію Василя Слапчука!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus