USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Славута» в кюветі – скалічені матір із двома дітьми

5 Липня 2010 14:06
На автотрасі поблизу села Велика Осниця Маневицького району легковик «Славута» на швидкості злетів у кювет – через ДТП в лікарні опинилася ціла родина з сусідньої Львівської області.

Про це інформує прес-служба обласного управління МВС .

Аварія сталася 4 липня о 06:30 на автодорозі біля села Велика Осниця. За кермом «Славути» сидів 33-річний житель села Запитів на Львівщині. В салоні авто – жінка з двома дітьми.

За попередніми даними інспекторів ДАІ, водій «Славути» на повороті не впорався з керуванням авто. Відтак, легковик винесло на узбіччя. Машина злетіла в кювет.

У результаті ДТП пасажири автомобіля 33-річна жінка, 12-річна дівчинка та 10-річний хлопець із тілесними ушкодженнями доставлені в центральну районну лікарню.

За день до аварії, 3 липня о 14:20 на перехресті вулиць Карпенка Карого-Зв`язківців у Луцьку 50-річний лучанин на вантажівці МАН-18.224 скоїв зіткнення з автомобілем «Тойота-Яріс».

Унаслідок ДТП водій і двоє пасажирів «Тойота-Яріс» отримали тілесні ушкодження. Одного потерпілого госпіталізували в Луцьку міську клінічну лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus