USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Словаччина гарантувала реверс газу в Україну

16 Листопада 2014 21:00
Президенти України та Словаччини досягли домовленостей у питанні реверсу газу, - повідомляє "Кореспондент.net".

Словаччина гарантувала Україні реверсні поставки газу незалежно від скорочення поставок газу з Росії. Такої домовленості досягнули під час переговорів між президентами України і Словаччини - Петром Порошенком і Андрієм Кіскою.

Про отримання Києвом гарантій реверсних поставок газу з боку Словаччини, Порошенко заявив під час спільної зі словацьким лідером прес-конференції, після переговорів у Братиславі. Про це повідомляє прес-служба українського президента.

"Київ отримав чіткі гарантії, що питання реверсу і забезпечення України європейським газом будуть чітко виконуватися словацькими партнерами", - цитує Порошенка прес-служба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дід Панас Показати IP 16 Листопада 2014 21:55
Для роздумів - "а Росія Словаччині кран не перекриє?"
Дончанин до Дід Панас Показати IP 16 Листопада 2014 23:30
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus