USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Словацькі перевізники розблокували рух вантажівок на кордоні з Україною

15 Грудня 2023 14:54
На пропускному пункті «Вишнє Німецьке — Ужгород» на кордоні зі Словаччиною відновили рух вантажівок.

Про це повідомила Держприкордонслужба.

За інформацією, яка надійшла учора ввечері українським прикордонникам, рух вантажних автомобілів на в'їзд у Словаччину перед пунктом пропуску «Вишнє Нємецке» представниками словацьких перевізників було розблоковано на невизначений термін.

Словацькі колеги повідомляли щодо тимчасової відсутності блокування руху, після чого оформлення вантажних транспортних засобів на виїзд із України розпочалося у штатному режимі.

Читати ще: Угорські перевізники готуються блокувати пункт пропуску «Захонь – Чоп»

З моменту припинення блокування станом на 09.00 15 грудня у напрямку вибуття з України через пункт пропуску «Ужгород» оформлено майже 60 вантажних автомобілів. Ще 1065 вантажівок перебувають в електронній черзі на виїзд з України.

Нагадаємо, що блокування руху вантажного автотранспорту на території Словаччини поновилося 11 грудня після 16.00. Представники спілки перевізників Словаччини обмежували рух вантажівок, які прямують з України в Словаччину.

На виїзд зі Словаччини рух вантажівок не блокувався. Увечері 13 грудня словацька сторона частково відновила пропускні операції у напрямку в'їзду на свою територію і почали приймати по кілька автомобілів за годину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus