USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Службу автомобільних доріг просять своєчасно очищати дороги Луцької ТГ

4 Лютого 2021 11:50
Міський голова Ігор Поліщук звернувся до керівників служб автомобільних доріг з проханням забезпечити своєчасне очищення від снігу доріг населених пунктів Луцької територіальної громади.

Про це інформує пресслужба Луцькради.

До міської ради неодноразово надходили звернення від мешканців населених пунктів, що входять до складу Луцької міської територіальної громади, щодо неочищення доріг від снігу.

У зв’язку з цим, міський голова Ігор Поліщук направив листи керівникам Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолію Посполітаку та ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» Оксані Грицюк з проханням забезпечити своєчасне очищення від снігу та ожеледиці доріг, які знаходяться на обслуговуванні їхніх підприємств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Баба з дідом Показати IP 4 Лютого 2021 12:13
І не тільки доріг, а й ТРОТУАРІВ. Чи прості перехожі нікому не цікаві. На центральній вулиці месиво під ногами.... Альооо... Повилазьте з машин і пройдіться, можливо прозріння настане...
Ігор луцький до Баба з дідом Показати IP 4 Лютого 2021 13:55
Не поспішайте,не все одразу.Поставлять ,,інтелектуальні зупинки",займуться прибиранням тротуарів...може.
Крапля Показати IP 4 Лютого 2021 15:39
Поки збираються, то все вже розтануло))
оТе Г ! Показати IP 4 Лютого 2021 16:26
Вже є розумні зупинки! Скоро будуть розумні тротуари, розумні дороги, А там дивись і розумні дорожні служби з'являться !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus