USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сміттєві баки у Луцьку тепер будуть мити

11 Жовтня 2016 14:27
Луцькі комунальники почали мити сміттєві баки.

Про це стало відомо у вівторок, 11 жовтня, під час відвідин депутатами міської ради СКАП «Луцькспецкомунтранс», - пише Волинь24.

Директор комунального підприємства Валерій Кузьмич розповів, що два тижні тому працівники почали мити сміттєві баки та територію біля них. В подальшому планують очищати контейнери мінімум двічі на рік – восени і навесні, мовляв взимку це робити недоцільно.

Зі слів комунальника, мити контейнери будуть водії і вантажники. Досі ж в їх компетенції був лише ремонт баків.

«Зараз водій три дні працює, один день ремонтує контейнери і ще три дні відпочиває. Чому ремонтують водії? Бо часто вони ж їх і ламають, вигружаючи сміття. Буквально два тижні тому ми на одній з машин встановили мийку «Karcher», яка виїжджає на місце і миє контейнери, територію біля них», - пояснює Валерій Кузьмич.

До слова, «Луцькспецкомунтранс» планує обладнати сміттєвози спеціальними баками для збору рідини, яка наразі стікає на вулиці міста.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що із сміттєвих баків, встановлених на бульварі дружби Народів у Луцьку, витікають нечистоти на розташований поблизу дитмайданчик, через що у мікрорайоні ЛПЗ стоїть нестерпний сморід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луц Показати IP 11 Жовтня 2016 14:51
Так і потрібно, я дома теж інколи мию!!!
2016 Показати IP 11 Жовтня 2016 15:48
2016 рік а вони тільки до цього додумалися.. в европі дорожні знаки і то миють !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus