USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Снігова буря «Джонас» накрила США: 10 загиблих, скасовано тисячі авіарейсів

23 Січня 2016 10:39
Понад 7,6 тисяч авіарейсів скасовано в США з п'ятниці до неділі через снігову бурю, яку місцеві ЗМІ вже назвали «монстром-штормом». Про це із посиланням на CNN пише УНІАН.

На її шляху, згідно з оцінками влади, опинилися 85 мільйонів людей на східному узбережжі США. В епіцентрі потужного зимового циклону – столичний регіон та сусідні штати Вірджинія, Пенсільванія і Меріленд.

Сніговий буран призвів також до ДТП і багатокілометрових заторів на дорогах у штатах Арканзас, Кентуккі, Північна Кароліна і Теннессі.

В аваріях загинули 10 осіб.

Поліція штату Вірджинія повідомила про 989 ДТП і 793 пошкоджених автомобілі станом на вечір п'ятниці.

Згідно з прогнозами метеорологічної служби США, випасти протягом вихідних у Вашингтоні в деяких місцях може до 1 метра опадів, у середньому – 45 сантиметрів.

Таким чином, у столиці буря може стати найпотужнішою за останні десятиліття. Влада міста вже поспішили повідомити про припинення роботи транспорту – автобусів і метрополітену – з вечора п'ятниці до ранку понеділка.

Надзвичайний стан у зв'язку зі сніговою бурею оголошено в Джорджії, Меріленді, Пенсільванії, Теннессі, Кентуккі, Північній Кароліні, Нью-Джерсі, Нью-Йорку, Вірджинії та Західній Вірджинії. У Вашингтоні заявили про «надзвичайний сніговий стан». Понад 130 тисяч осіб в регіоні залишаються без електроенергії.

Зауважимо, що снігова негода лютує і в Україні. Зокрема, у зв'язку з різким погіршенням погодних умов, сильними опадами і ожеледицею обмежили рух транспорту на дорогах у п'яти областях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ГАНЬБА яйценюку Показати IP 23 Січня 2016 11:44
ганьба пенсійно-індексаційному ВОРУ-жидярі Яценюку кулявлобу !!!!!!!!!!!!!!
Вобла Показати IP 23 Січня 2016 13:03
Я не знаю хто такий той Путін, но судячи з маштабів негоди мужик здоро-о-овий. Це ж треба що він наробив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus