USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сніговий шторм у США: на дорогах сталось близько сотні аварій, 5 загиблих

4 Січня 2022 10:11
У кількох американських штатах вирувала снігова негода: зокрема, опади накрили Вашингтон, Меріленд та Вірджинію.

Негода прийшла на південне та центральне атлантичне узбережжя, пише ТСН з посиланням на USA Today.

За повідомленням синоптиків, понад 30 сантиметрів снігу випало протягом 2 січня у столиці країни Вашингтоні та сусідніх штатах. Кім того, понад 25 сантиметрів у штатах Делавер та Нью-Джерсі. Вітер досягав швидкості 15 м/с.

Шторм призвів до понад 850 тис. відключень енергопостачання. Без електрики залишалося близько 500 тис. будинків. Через снігопад припинили роботу урядові установи. Зокрема, у Білому домі було скасовано регулярний брифінг для журналістів. Сніг спричинив колапс на дорогах: там сталося сотні аварій, понад пів тисячі автомобілів застрягли в кучугурах.

Негода стала причиною загибелі двох дітей. У штаті Теннесі на семирічну дівчинку впало дерево. Воно не витримало важкого мокрого снігу. У штаті Джорджія дерево впало на будинок. Там загинув п'ятирічний хлопчик. Крім того, троє людей загинули в автоаварії, яка сталася в штаті Меріленд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Січня 2022 11:43
Глобальне потепління?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus