USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Сніжна зима −2021»: у луцькому парку організували зимові розваги

14 Лютого 2021 10:46
13-15 лютого у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку для усіх охочих відбувається фестиваль зимового дозвілля «Сніжна зима −2021».

Захід організовує Луцька міська рада за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», йдеться на сайті міськради.

15 лютого з 10 і до 13 год лучан та гостей міста запрошують відвідати алею зимових скульптур «Зимовий вернісаж».

Прихильники здорового способу життя об 11 год можуть відвідати мультифункціональні спортивні майданчики на вулиці Глушець та площі перед входом до парку, де відбудеться загальноміська акція «Ранкова гімнастика» з професійним фітнес-тренером.

У парку біля дамби усі охочі зможуть покататися на світломузичній сніговій гірці та взяти участь у зимових розвагах «Веселі гірки – дружні гутірки». А для того, щоб ввечері кататись було безпечно, на гірках по вул. Глушець зробили освітлення, повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук у Фейсбуці.

Біля Луцького зоопарку та дитячо-юнацької спортивної школи №3 з 12 години для любителів спорту будуть відбуватись відкриті тренування з біатлону та з їзди на лижах.

Окрім того, протягом усіх трьох днів усі охочі зможуть долучитися до онлайн флешмобу «Сніжний зимовий Луцьк» у соціальній мережі Фейсбук та Інстаграм департаменту сім’ї, молоді та спорту.

На жаль, у зв’язку з посиленням вітру та низькою температурою повітря пленер «Снігова скульптура», що мав тривати два дні (13-14 лютого), переснесли на пізніший термін. Захід відбудеться за сприятливіших погодних умов, про що повідомлять додатково.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus