USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сьогодні бійці «Світязя» вирушають на схід

14 Січня 2016 10:30
Сьогодні, у четвер, 14 січня відбудуться проводи бійців роти патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь» в зону антитерористичної операції. Правоохоронці їдуть на зміну побратимам, які понад місяць несуть службу на передовій.

Про це повідомили у прес-службі ГУНП у Волинській області.

У заході на вулиці Загородній, 5а візьмуть участь заступник начальника головного управління Національної Поліції у Волинській області Анатолій Шумик, командир спецпідрозділу Сергій Козак, колеги бійців, рідні, священнослужителі.

Довідково: 12 червня 2014 року УМВС Волині оголосило про створення роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь».

Правоохоронців готували до виконання функцій охорони громадського порядку та участі в АТО на сході України. Формування роти доручили колишньому десантнику Олександру Фацевичу, за плечима якого були 9 років служби у Збройних силах України, а також досвід навчання бійців Самооборони Майдану Волині. 12 липня бійці спецроти «Світязь» після проходження місячного курсу підготовки присягнули на вірність народу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus