USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні Ломаченко битиметься із Кемпбеллом за звання чемпіона світу

31 Серпня 2019 12:45
У суботу, 31 серпня, у Лондоні на O2 Arena, що вміщує 20 тисяч глядачів, пройде бій за звання чемпіона світу за версіями WBA, WBO та WBC в легкій вазі між українцем Василем Ломаченком та британцем Люком Кемпбеллом.

У цьому протистоянні букмекери вважають беззаперечним фаворитом українського боксера, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи – контора William Hill приймає ставки на перемогу Ломаченка з коефіцієнтом 1,06, на нічию – 26,0, на перемогу Кемпбелла – 9,00. Дострокова перемога Ломаченко оцінюється в 1,36, перемога Ломаченка за очками – в 3,50, дострокова перемога Кемпбелла – в 13,00, перемога Кемпбелла за очками – в 21,00.

Напередодні бою український боксер зазначив, що британця не можна недооцінювати: «Кемпбелл – високий лівша, з хорошим боксерським інтелектом. Знаю, що не можна недооцінювати бійців з такими навичками. Він завоював золоту медаль на Олімпіаді і досяг великого успіху як профі. Він – небезпечний супротивник. Якщо візьму третій титул, стану на крок ближчим до мрії про завоювання всіх поясів. Хочу об’єднати всі титули, це моя мета у боксі», – заявив Василь Ломаченко, який має на профі-рингу 13 перемог (10 – нокаутом) і 1 поразку. У британця – 20 перемог (16 – нокаутом), 2 поразки.

Поєдинок Ломаченко – Кемпбелл розсудить арбітр із Шотландії Віктор Лафлін. У разі потреби переможця визначить суддівська бригада у складі Омара Мінтуна-старшого (Мексика), Бенуа Росселя (Канада) і Жана-Робера Лайна (Монако/Франція).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus