USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Сьогодні на Волинь привезуть тіло загиблого бійця

19 Січня 2015 13:47
Колишнього залізничника Миколу Штанського привезуть у містечко Любомль сьогодні увечері. Він загинув минулого тижня, попри запевнення владців, що тіло буде доставлено, цим таки займуться місцеві волонтери, - пише газета «День».

У травні Миколі виповнилося 55 років, він працював на залізниці, і отримав вже пенсію. Знайомі розказують, що увесь час дуже поривався і на Майдан, проте не міг залишити роботу, не мав спокою, коли на схід України прийшов агресор. Записався на війну добровольцем, служив командиром гармати, стояв недалеко від Дебальцевого.

У день пам'яті святителя Миколая разом з побратимами ще зібрав подарунок для дітей із школи-інтернату, вояки поділилися своїми продуктами.

Побратими розказують про його особливу мужність і героїзм, а земляки про те, що патріотизм його був не показним, а з душі.

Загинув Микола Штанський і ще троє українських військових під сумнозвісним Дебальцевим від обстрілу «Градами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus