USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сьогодні Україна підпише Угоду про асоціацію з ЄС

21 Березня 2014 08:52
Євросоюз та Україна сьогодні підпишуть угоду про асоціацію. Раніше Угоду про асоціацію між Україною та ЄС планували підписати ще на саміті ініціативи «Східне партнерство» у Вільнюсі 29 листопада 2013 року.

З європейського боку свій підпис поставить президент Європейської ради Герман ван Ромпей, з українського – прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, - повідомляє "Радіо Свобода".

Сторони також підпишуть у Брюсселі додатковий документ, так званий «заключний акт», згідно з яким тимчасове, до затвердження в парламентах України і країн-членів ЄС, виконання політичної частини угоди розпочнеться негайно.

Водночас економічна частина набуде чинності після завершення виборчого процесу в Україні, у проміжку між літом 2014 та початком 2015 року. Додатковий документ, стверджують правники, може бути підписаний навіть за відсутності лідерів, на технічному рівні.

«Ми збираємося підписати з прем'єр-міністром України надання угоди про асоціацію і зафіксувати сильне політичне партнерство, яке наблизить Україну і ЄС один до одного. Це демократичний вибір, який зробила Україна. Ми твердо маємо намір підписати іншу частину угоди в установленому порядку. Європа сподівається на Україну в довгостроковій перспективі», – наголосив президент Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу.

Україна та ЄС планували підписати угоду про асоціацію ще на саміті ініціативи «Східне партнерство» у Вільнюсі 29 листопада 2013 року. За тиждень до підписання уряд президента Януковича призупинив процес євроінтеграції. Це поклало початок драматичним зимовим подіям, які спричинили загибель антиурядових демонстрантів, відставку і втечу з України багатьох представників влади Януковича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Бульба Показати IP 21 Березня 2014 09:23
1) Согласно статье 43 Украина признается развивающейся страной, т.е. колонией. Украина признает свой колониальный статус. 2) Согласно статьям 461, 464 создается колониальная администрация. Специальный орган, куда разрешается входить нескольким представителям Украинской власти. Которые перенимают на себя законодательные полномочия по вопросам пошлин, импортных квот, транспорта и связи, налогообложения, предпринимательства, социальной политики, здравоохранения и образования. 3) Согласно статье 8, п.З и ст.24 договора Украина обязана ратифицировать и имплементировать Римский Устав Международного Криминального Суда. Любого гражданина Украины могут судить и для этого экстрадировать с территории Украины криминальные Европейские суды, за нарушение Европейского законодательства. 4) На внешние органы управления т.е. колониальную администрацию (Совет Ассоциации и Комитет Ассоциации) имеются указания снизить жизненный уровень в несколько раз, а дань в виде денег полученные от колонии - Украины конфисковать в пользу Европейского Союза и США. http ://uiuiui . 1 iveinternet .ru/users/maunal08/
лучанин Показати IP 21 Березня 2014 09:34
так стоп - знову провокації. шановний бульба, перш як робити подібні заяви, просто вивчіть деякі терміни. Коло́нія (лат. colonia — поселення) — поселення громадян поза межами своєї країни; територія чи країна, що позбавлена незалежності та знаходиться під владою іншої держави (метрополії). Україна не має ніякого відношення до поняття колонія. І що ви так тої Європи боїтеся? не дадуть красти так як звикли?
лучанка-панянка до лучанин Показати IP 21 Березня 2014 09:37
Та вже крадуть як і раніше, а то і в більших розмірах! Виділили на армію 7 млрд.грн., а ще з людей здирають!:) Це ж взагалі дерібан повний!!!
Бульболятор до лучанин Показати IP 21 Березня 2014 10:43
Він тупенький і окрім копіпасти ні вчому нерозбирається))))
ЗМІ Показати IP 21 Березня 2014 09:35
Ви уточнюйте, що підписання політичної угоди про асоціацію, що нічого не має спільного з торгівлею, економічним розвитком, міграцією... А то люди прочитають і взагалі зрозуміють, що вже у Євросоюз вступили!:)
11 Показати IP 21 Березня 2014 09:39
-Мыкола, а шо цэ "ассоциированное членство"? -Ну, кум, Украина будет участвовать в ЕС. -Значит войдет в ЕС? -Нет, не войдет, но будет участвовать. -Як так? -Ну примерно, як яйца в половом акте: участвуют, но не входят. А так, рядом болтаются!
Руна Показати IP 21 Березня 2014 10:36
Народ Украины держат за бессловесное быдло. Где референдум и согласие людей на ассоциацию с европ*дерстаном? Если Яйценюк не оставил своей мечты получить кулю в лоб, то пусть осмелится тогда подписать и кабальную экономическую часть и он в очереди на эту пулю будет первым.А Украина гарантированно превратится в одну большую братскую могилу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus