USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Сьогодні в Україні стартувала вступна кампанія

10 Липня 2015 08:15
Сьогодні, 10 липня, в Україні стартує вступна кампанія-2015, - повідомили у прес-службі Міністерства освіти та науки.

Відсьогодні починається прийому заяв та документів на денну форму навчання.

Вступна кампанія традиційно проходитиме у кілька етапів.

У допомогу абітурієнтам Міносвіти опублікувало інфографіку з описом основних етапів вступної кампанії 2015 року, де абітурієнти зможуть ознайомитися з термінами подання заяв, співбесід та екзаменів, оприлюднення списків та інше.

Нагадаємо, у вишах не прийматимуть від абітурієнтів оригінали документів, а учасники АТО складатимуть вступні іспити. Як і торік, документи одночасно можна буде подати до трьох вишів на п'ять спеціальностей, - інформує ТСН.

Однак цьогоріч слід буде вказати пріоритетність обраних закладів. За цими даними Міністерство освіти та науки формуватиме обсяги майбутнього держзамовлення.

Сертифікати прийматимуть лише цьогорічні, і тільки їхні копії. Так хочуть уникнути конфлікту, коли виш не віддає оригінали абітурієнтові, який, зрештою, обрав інший заклад.

Абітурієнти, в яких хтось із батьків загинув на сході, вступатимуть поза конкурсом. А от учасники АТО складатимуть вступні іспити, які заплановані на кінець липня. "Ми вважаємо, що достатньо довідки з військкомату, що він брав участь, і є військовий квиток, де все це написано", – зазначив директор департаменту вищої освіти Міносвіти Сергій Бондаренко.

Крім того, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що зарахування на бюджет цього року відбуватиметься в одну хвилю.

Нагадаємо, документи від абітурієнтів виші прийматимуть від 10 липня до 1 серпня (до 12:00).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Липня 2015 08:55
КОНТРОЛЮЙТЕ базу 9 (клас). Хоча, там ще з нового року все ПРОДАНО...........
ГАНЬБА вор.владі!!! Показати IP 10 Липня 2015 10:38
посадіть на нари мерзотного індексаційного вора яйценюка або кулю в лоба йому !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus