USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

Сьогодні ЄС без обговорення продовжить санкції проти Криму і Севастополя

19 Червня 2015 09:31
Голови Мінекономіки та фінансів країн-членів ЄС у п'ятницю, 19 червня, без обговорення продовжать санкції проти Криму та Севастополя.

Новину передає «Преса України».

Європейський дипломат нібито повідомив російському інформаційному сайту «РІА Новини» про те, що у графіку міністерської зустрічі значиться рішення Ради ЄС про внесення змін в документ, яким раніше Євросоюз запровадив санкції проти Криму і Севастополя.

«Питання на порядку денному, знаходиться в списку так званих пунктів «А», які схвалюються без обговорення на будь-якому міністерському засіданні ЄС, оскільки заздалегідь узгоджені країнами-членами. Як наголошується в графіку, внесені зміни були схвалені на засіданні комітету постпредів країн-членів ЄС у середу, 17 червня», - йдеться у повідомленні «РІА Новини».

Згідно з попередніми повідомленнями таке рішення ЄС стане черговим доказом того, що Європа й надалі блокуватиме російську економіку.

«Так, це буде продовження санкцій проти Криму», — зазначив дипломат.

Санкції, ймовірно, будуть продовжені ще на один рік.

Нагадаємо, минулого тижня постпред Люксембургу при ЄС Крістіан Браун заявляв, що кримські санкції продовжать на рік у найближчі дні. Санкції проти Криму були введені вперше в червні 2014 року і діють до 23 червня 2015 року. Обмеження почалися з заборони імпорту в ЄС товарів без українських сертифікатів, пізніше Євросоюз заборонив ввезення в Крим значної кількості товарів з ЄС і повністю заборонив інвестиції в економіку півострова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
воля обкр. народу бе Показати IP 19 Червня 2015 11:44
коментар було видалено
український народ Показати IP 19 Червня 2015 22:11
Клятий народом україни Індексаційний Яйценюк- сяде скоро на НАРИ,або отримає свою заявллену на майдані!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus