USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Сьогодні завершується другий етап підтвердження участі в додатковій сесії мультитесту

10 Серпня 2022 07:33
Сьогодні, 10 серпня, завершується другий етап підтвердження участі в додатковій сесії національного мультипредметного тесту.

Про це повідомляє УНН з посиланням на Український центр оцінювання якості освіти.

«Станом на 9 серпня спеціальну форму, розміщену на інформаційній сторінці у вкладці «Підтвердження участі в НМТ», заповнили 24 456 учасників», – інформують в УЦОЯО.

Під час основної сесії, яка завершилася минулого тижня, участь у тестуванні взяли майже 190 тисяч охочих. Півтисячі з них вдалося отримали максимальні 200 балів з усіх трьох предметів. Задля безпеки мультитест проводили у різні дні і в різний час. І в цьому учасники побачили несправедливість, бо простежили, що окремі завдання повторювалися, тому той, хто складає тест пізніше – наче у виграші. В українському центрі оцінювання якості освіти це спростували. Мовляв, результати продемонстрували, що сплеску відмінників під кінець сесії – не сталося.

Багато учасників мають результати нижчі 161 бала – це говорить, що учасникам не допомагало, що вони знали певну часнику завдань.

Додамо, понад 6,5 тисячі абітурієнтів склали на 200 балів принаймні один предмет національного мультипредметного тесту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus