USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні депутати Луцькради визначатимуть місце для пам’ятника Бандері

13 Серпня 2008 08:27

Під час позачергової сесії Луцької міської ради сьогодні, 13 серпня, депутати розглянуть питання місцерозташування пам’ятника лідерові українських націоналістів Степану Бандері. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Нагадаємо, що навколо місця розташування пам’ятника велися палкі дискусії. Зокрема міський голова Богдан Шиба пропонував розмістити пам’ятник на площі біля Палацу учнівської молоді на вулиці Шопена, а громадський оргкомітет – біля РАГСу. Окрім того, заступник глави ОДА Святослав Кравчук висловив думку, що пам'ятник ліпше розташувати біля Палацу учнівської молоді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петрович Показати IP 13 Серпня 2008 08:40
Дайош пам'ятник Бандері біля палацу учнівської молоді! Залишим закоханим РАГС.
перехожий Показати IP 13 Серпня 2008 09:12
Встановивши пам’ятник провідникі ОУН(р) біля РАГСу луцька влада закладе міну сповільненої дії. Бо біля пам’ятника постійно будуть виникати стихійні мітинги як сипатиків так і антипатиків Бандери. І своїми діями мітингувальники будуть лише дратувати учасників весільних дійств, а це в свою чергу буде сприяти лише напруженню громадського спокою. Галичанам слід враховувати те, що на Волині бандерівці ніколи не мали багато симпатиків.
Лука Липенський Показати IP 18 Серпня 2008 11:11
Стихійних мітингів не буде. Часи вже не ті. А біля памятника завжди будуть лежати свіжі квіти від учасників весільних дійств. Саме таке розміщення памятника дозволить збільшити кількість симпатиків. Бо, якщо орієнтуватись на симпатії "старшого брата", то нам потрібно ставити памятники не нашим воїнам, а Леніну,Сталіну, Дзержинському, Путіну (вони, що, на відміну від Бундерівців, посилали свої армії на гуманне вбивмтво людей). Ми терпіли приниження сотні років. Давайте хоч зараз піднімемо голови.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus