USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні Волиньрада повернеться до розгляду звіту губернатора

30 Січня 2009 10:52
Під час другого пленарного засідання сесії облради волинські депутати прийняли рішення розглянути низку додаткових питань. Про це 30 січня повідомляє репортер «Волинських Новин».
У міжсесійний період виникло чимало додаткових питань, які голова Волинської облради Анатолій Грицюк запропонував включити в порядок денний. Зокрема пропонується розглянути звернення до Президента та Прем’єр-міністра про передачу земельної ділянки та будівлі в Луцьку для Волинського обласного ліцею з посиленої військово-фізичною підготовкою.
Ще одне звернення стосується загрози зникнення озеро Шацького національного парку. Окрім них, є й інші. Депутат Іван Корсак (блок «Рідна Волинь») запропонував прийняти звернення депутатів Волинської облради, щоб День пам’яті героїв Крут став Днем захисника Вітчизни. Крім того, Анатолій Грицюк запропонував повернутися до розгляду питання звіту голови ОДА Миколи Романюка про виконання Програми економічного і соціального розвитку області за 2008 рік та делегованих обласною радою повноважень, який 15 січня депутати провалили.
Всі пропозиції щодо порядку денного депутати підтримали.
До речі, на сесії присутні народні депутати – нашоукраїнець Володимир Карпук і бютівець Сергій Власенко.
Наразі триває розгляд депутатських запитів та звернень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus