USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогоднішні жертви Євромайдану: 5 загиблих, 300 поранених

22 Січня 2014 19:33
У сутичках на вулиці Грушевського в місті Києві, що тривають з 19 січня, загинули вже 5 осіб. Про це Громадському радіо повідомив Олег Мусій, координатор медичної служби штабу національного спротиву. "Вбитих наразі 5 осіб. Від опівночі сьогоднішнього дня постраждалих близько 300", - розповів Олег Мусій. У 4-ох з цих осіб, стверджує чоловік, можна було чітко визначити поранення від вогнепальної зброї, пострілів у грудну клітку, шию та голову. Про це інформує Українська Правда.

Зі слів медика, двом із них, які були присмерті, лікарі не змогли надати допомогу, оскільки "Беркут" якраз розпочав свій наступ. Зараз постраждалим надають допомогу в Будинку профспілок, оскільки, за його словами, Беркут підірвав медпункт на Грушевського – там зараз вибиті вікна і двері.

"Вчора були здійснені три напади і стрілянина в бік медиків, постраждали наші лікарі", - розповів активіст. За його словами, вчора, 21 січня, коли волонтер з червоним хрестом на одязі надавав допомогу пораненому, йому тричі вистрелили в спину. Також Мусій запевняє, що "Беркут" використовує новий тип газу, що викликає більш серйозне отруєння. Як повідомлялося, під час сутичок на Грушевського із колонади біля стадіону Динамо впало двоє чоловіків, один з яких помер у лікарні від отриманих травм. ГПУ офіційно підтвердила загибель ще двох чоловіків від вогнепальних поранень. Також з'явилася інформація про те, що у Бориспільському районі, куди раніше викрадачі вивезли Ігоря Луценка, виявлено два трупи зі слідами тортур.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 23 Січня 2014 16:56
Це вже крайня межа! Владі необхідно задуматись про мирний вихід з ситуації, і опозиції теж, а як ми знаємо це тільки референдум який пропонують комуняки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus