USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Солдатів не шкодувати»: генерал розповів про новий наказ Путіна

16 Квітня 2022 09:55
Російський диктатор Путін наказав військовому командуванню не шкодувати солдатів на війні в Україні, проте берегти техніку.

Про це розповів колишній заступник начальника Генштабу ЗСУ, генерал-лейтенант у відставці Ігор Романенко, пише УНІАН.

Він зазначив, що докладені Кремлем «зусилля» у війні поки результату не досягають.

«Ні прихована мобілізація, ні призов недосвідчених військовослужбовців строкової служби не допомагають. З технікою проблеми. На нараді, яку Путін проводив понад тиждень тому з керівним складом силових структур, було сказано, щоб солдатів не шкодували. Це ще «жуковський підхід», який пройшов радянські часи і є в Збройних силах РФ зараз. А щодо техніки – бути дуже обережними, зберігати, тому що відновити фактично в ході війни неможливо», – говорить експерт.

За словами Романенка, окупантам протягом трьох тижнів не вдається сформувати ударне угруповання.

«Треба готуватися до опору і знищення ще двох третин військового потенціалу від тієї навали, яка прийшла до нас 24 лютого. Третину ми вже знищили», – резюмував генерал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Квітня 2022 11:40
наша влада, воєнкомати шкодують чоловіків з Харківщини, Херсонщини, Київщини, натомість особливо зосереджені на мобілізації чоловіків з західної України, хабарництво, блат, договірняки процвітають в воєнкоматах, в Волинську тероборону понабирали футболістів, які втікли, коли громили їх хати на Київщині,бабів, які були зосереджені виключно на манікюрах-педікюрах до війни, а місцевим учасникам бойових дій повідмовляли. Влада готується здати Волинь? Мало для світової спільноти картинок з Бучі, Гостомеля, Ворзеля, Бородянки, Чернігова і т.д, зброї мало дають, треба знов тиснути на "цивілізований" захід?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus