USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сонячні батареї, зарядка для електрокарів та опен спейс формат: на Волині відкрили сервісний центр МВС

19 Вересня 2018 16:21
У Нововолинську відкрили сервісний центр МВС нового зразка. Це вже другий оновлений центр на Волині, який у форматі опен спейс (приміщенні без перегородок) надає послуги громадянам. Кожного дня понад 30 громадян отримують послуги в установі. Офіційне відкриття нового центру відбулося 19 вересня.

Сервісний центр МВС у Нововолинську почав функціонувати у тестовому режимі ще з 29 серпня. За цей час встигли надати 716 послуг з видачі та заміни посвідчень водія, реєстрації транспортних засобів, видачі довідок про несудимість.

«Принципова різниця сервісного центру і колишнього МРЕВ в тому, що зараз тут відкритий простір, немає кабінетів, немає дверей, черг і громадяни вільно себе почувають. Також висвітлено дуже багато інформації, все зрозуміло, на рецепшині постійно працює черговий адміністратор, який надасть будь-які консультації», - розповів начальник Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Олександр Малашко.



«Найвища оцінка – схвальні відгуки від громадян, які постійно надходять. Я щиро з цього радію, що на Волині – одні з найкращих сервісних центрів», - зазначив Олександр Малашко і додав, що до 2020 року планують відкрити ще два сервісні центри на території області.

Електронна черга, сучасна інформаційна система, банківська установа, яка діє безпосередньо в приміщенні та планшет для оцінки якості обслуговування – речі, які допомагають громадянам зекономити час та отримати максимум допомоги від сервісного центру.
Також в приміщенні розмістили дитячий куточок та зону бук кросингу.


Сервісний центр у Нововолинську обладнаний і сучасними технологіями. Наприклад, перед входом встановленні лави із сонячними батареями, де кожен може підзарядити свій гаджет. Разом з тим, на території функціонує зарядна станція для електромобілів.



Олександр Малашко наголосив, що робота сервісних центрів вимагає іти в ногу з часом, а такі технологічні «штуки» ще раз підтверджують якісне надання послуг.

Починаючи з 19 вересня у Сервісному центрі МВС Нововолинська розпочалась всеукраїнська акція «Здай заглушку – обери життя». Це перше містом на Волині, де була започаткована ця акція. Її розпочали на одній із автозаправочних станцій Києва тиждень назад.

Для того, щоб обміняти посвідчення водія сервісний центр відвідав повний кавалер ордена Шахтарської Слави Олександр Онопрієнко.



«Я радий перебувати на відкритті такого центру в Нововолинську. Тепер надання послуг дуже економить час. Разом з тим тут все облаштовано за останнім словом техніки», - зауважив чоловік.

Сучасну роботу сервісного центру відзначив і міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков. «Це зроблено для людей. Не потрібно просто говорити, плакатись і сипати на голову попіл, подивіться на цей сучасний і технологічний центр і повірте, коли кожен буде щось робити – буде результат», - зазначив мер Нововолинська.



Разом з тим, у центрі передбачені усі необхідні умови отримання послуг для людей з обмеженими можливостями: кнопка виклику адміністратора, зручні заїзди, паркувальні місця та інші зручності.

Новий сервісний центр МВС у Нововолинську працюватиме за адресою: м. Нововолинськ, вул.. Сокальська, 1а.

Громадян обслуговуватимуть без обідніх перерв з вівторка по п’ятницю з 9.00 до 18.00 та у суботу з 9.00 до 16.45. Понеділок та неділя – вихідні дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатоль_ Показати IP 19 Вересня 2018 16:49
То дуже добру справу для людей зробила влада. Шановному меру наш низький доземний уклiн та красна подяка за турботу про нас!
Микола Показати IP 19 Вересня 2018 17:05
Був учора в Луцькому сервісному центрі. Це я вам скажу - європа. При заізді на парковку, підійшов працівник, допоміг знайти вільне місце та припаркуватися. На рецепшені допомогли взяти талончик з номером та проконсультували з організаційних питань. Оскільки я пріхав біля 11 години, то отримав талон номер 61. Мені порадили підійти на 15 годину, або чекати в зручному залі, де поряд є кафе. Коли я приіхав в 15 годині, через десять хвилин на моніторі засвітилось запрошення підійти до менеджера. З один день я вирішив усі своі справи в сервісному цетрі, без нервів, знайомств і фінансових винагород. Що не говоріть, але раніше такого не було.
Болить за мревську ш Показати IP 20 Вересня 2018 02:05
Це ж скільки рішал голодних ви на вулицю вигнали,а в них сім'і,діти плачуть,кредитів купа,коти з собаками голодні... А мусаркі мревські тепер як будуть кінці з кінцями зводити-про це ви подумали??? І найголовніше: кому тепер 100 баксів за зняття/постановку авта платити,чи нема кому?От безпредєл!
Руслан Показати IP 20 Вересня 2018 07:36
Це дійсно в Нововолинську? В Україні? Неймовірно для нас зробили таку красу. Дякую! Нехай Вам щастить! Молодці!!!
www Показати IP 21 Вересня 2018 15:14
Вам кістку кидають а Ви її за м'ясо сприймаєте. "ЄВРОПА"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus