USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Соратник Саакашвілі виступив проти України в ПАРЄ

17 Жовтня 2016 20:24
На засіданні членів Парламентської асамблеї Ради Європи стосовно резолюції щодо Донбасу, яка визнає російську агресію, грузинська делегація не підтримала проект резолюції. Однак серед членів ПАРЄ були не тільки опоненти губернатора Одещини Михаїла Саакашвілі, але і його близький соратник Давид Бакрадзе.

Повідомляє Politeka з посиланням на Фейсбук журналіста Кирила Сазонова.

«А тепер сюрприз, про який губернатор Одеської області промовчав - в складі делегації були не тільки його політичні опоненти, а й однопартійці. Наприклад, Давид Бакрадзе, який теж відмовився голосувати за резолюцію, яка засуджує дії РФ », - написав він.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВЧЕРГОВЕ СУД ДОВІВ: СААКАШВІЛІ РОЗПОВСЮДЖУВАВ НЕПРАВДУ

Зі слів Сазонова, цей політик не лише є представником партії одеського губернатора «Єдиний Національний Рух», а й екс-міністр закордонних справ Грузії часів правління Саакашвілі. Ще він працював спікером парламенту в Грузії, а на останніх виборах очолив список ЄНР.

«Тоді чому Саакашвілі звинувачує правлячу в Грузії партію в недружньому Україні вчинку, а про свого соратника мовчить?» - підсумував журналіст.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, самого Саакашвілі влада Грузії обіцяє затримати відразу після того, як він повернеться на територію країни, адже на нього чекає кримінальна відповідальність. Саакашвілі заочно пред'явлені звинувачення Генеральною прокуратурою Грузії за кількома кримінальними справами, зокрема - про розтрату $ 5 мільйонів на особисті потреби, в зв'язку з чим його оголосили у внутрішньодержавний розшук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus