USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Соромлюсь запитати» та амбітні кандидати в нардепи від волинського округу

15 Липня 2016 07:00
Для того, аби лишень хотіти стати народним депутатом, потрібно чимало. Першою чергою, амбіції та прагнення щось змінити. Другою чергою, гроші. І якщо ставити за ціль, власне, перемогу, то гроші чималі.

Бо ж, як зауважила одна із кандидатів Людмила Кирда, – без агітації нічого не вийде.

Водночас аргументація пані Кирди щодо того, яким чином жінка фінансує свою досить активну агіткампанію, була переконливою: «20 років бізнесу, копієчка до копієчки, - наскладала».

Що ж до амбіцій, то дехто, як, до прикладу, бізнесмен Сергій Була, вважають, що саме таких молодих людей зі знаннями та досвідом, як він, у Раді не вистачає. Та й, каже, друзів у нього там багато.

Так, своїми знаннями і досвідом у 23-ому волинському окрузі з центром у селищі Маневичах, готові поділитися 19 кандидатів.

Утім, не кожен з них був готовий до спілкування із журналістами: дехто, як то ставленик президентської партії Юрій Кулачек, назвав представника ЗМІ блазнем, а пані Ірина Констанкевич від «УКРОПу» узагалі відмовилася від будь-яких коментарів, пояснюючи це тим, що буде спілкуватися лишень зі своїми виборцями.

Як відомо, кандидатом зареєстрований і сумнозвісний комуніст Олександр Кононович. Поговорити із журналістом Інформаційного агентства Волинські Новини він таки погодився, утім на домовлений час чоловік був змушений поїхати до Чернігова, де, як відомо, раніше жорстоко побили його брата.

Отож, звідки у 19 кандидатів амбіції, кошти на передвиборчу кампанію, які лозунги використовують охочі потрапити до Верховної Ради, хто із кандидатів займе не перше, а друге місце, та як кандидати ставляться до методів опонентів – у сюжеті проекту «Соромлюсь запитати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Маша Показати IP 15 Липня 2016 09:18
Ахах.... Палиця - респект. "...Я йшов роздавав по 500 грн., Констанкевич по 200 грн. Харашо, що хоч ціна падає..."
Микола до Маша Показати IP 15 Липня 2016 12:02
А хто крім Палиці і його фонду ще робить хоч половину для міста і Волині? А міг би й не допомагати стільки років, ,, всі б такі були і жити стало б краще всім, а не прийшов до влади і забув обіцянки, і на людей стало пофігу,,,
людина. Показати IP 15 Липня 2016 12:02
брехлива кирдиха ще клянеться дітьми. світ перевернувся з ніг на голову.,щоб сама мати накликала нещастя на своїх дітей . тут будь - які слова відсутні танавіть немає емоцій. а стосовно заощадливості -то обдерла трьох мужиків і вйо...заощадлива.
до тварини а не люди до людина. Показати IP 15 Липня 2016 17:15
тобі пані Людмила навіть в подм1тки не годиться, можеш поцілувати її в ср*ку
Анонім Показати IP 15 Липня 2016 15:05
нА ЗАДНЬОМУ ПЛАНІ В пИРОЖИКА ЖЕНЯ КОБИСЬ
пан Показати IP 15 Липня 2016 23:50
журналіст? а ви не хочете попробувати себе в КВН? Бо
*** до пан Показати IP 15 Липня 2016 23:51
А мені сподобалось :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus