USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Сотні лучан вийшли на міську толоку

6 Серпня 2015 13:10
Лучани прибирають центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки. Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Наше місто готується до свого ювілею - 930-річчя та 24-ї річниці Незалежності України. У зв'язку з цим розпочалися заходи із впорядкування місць загального користування. Сьогодні відбувається прибирання центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.


У толоці, яка триватиме два дні, беруть участь близько 500 осіб із 70-ти установ та організацій, комунальних підприємств, приватних фірм міста.

Для зручності парк поділили на сектори, за кожним із них призначили відповідального та закріпили людей. У парку косять самосів, чагарники, траву, прибирають сміття. Зокрема, хорошу траву машини відвозять у зоопарк на корм для твари, викошені чагарники зі сміттям - на полігон побутових відходів у Брищі.

Також лучан закликали навести лад біля своїх помешкань і на прилеглих до них територіях, адже на День міста до Луцька приїде багато гостей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я ВМІЮ РАХУВАТИ Показати IP 6 Серпня 2015 13:51
АЛЕ ВЖЕ Й НАЗВУ ВМІЮТЬ ПРИДУМУВАТИ ,,, ТУТ ТІЛЬКИ ОКРЕМІ ОДИНИЦІ ЛУЧАН ПРИБИРАЮТЬ
Валя Показати IP 6 Серпня 2015 14:12
В таку жару треба було працівників Міської ради вигнати а не біл кондиціонерів сидять
ІМБ Показати IP 6 Серпня 2015 15:53
Жалко тільки людей!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus