USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Соціально-культурний розвиток Луцька у 2008-му провалили?

26 Січня 2009 20:20
План виконання від усіх програм, які затверджені Луцькою міською радою у 2008 році, становить приблизно 15%. Про це сказала директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова під час засідання бюджетної комісії Луцької міськради, – 26 січня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Обурення щодо ситуації, коли програми, затверджені міськрадою, практично не виконуються, висловив член бюджетної комісії Олег Іванюк. «Ми їх приймаємо і робимо це для чого ? Ми свідомо обманюємо виборців. Ми фактично провалили соціально-культурний розвиток міста у тому вигляді, в якому ми його проголосили», – сказав він. «Якщо програма тільки папірець, то взагалі не треба її приймати», – виступав пан Іванюк. 
Позицію Олега Іванюка підтримав голова комісії Юрій Корольчук, який зауважив, що коштів не вистачає, а програм натомість є багато. На його думку, «чи не краще було б взятися за якусь одну програму, але виконати її?»
Члени комісії вирішили звіт про виконання програм на 2009 рік більш докладно проаналізувати, доповнити та винести на розгляд та затвердження ще раз
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus