USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Спалюючи траву, лучани ледь не спалили сусідам хату

17 Квітня 2019 08:44
Мешканці вулиці Гущанської у Луцьку мало не спалили своїм сусідам хату.

Про це у facebook повідомив голова "Вуличного комітету Гущанський" Володимир Маць.

"Трава вже горіла декілька метрів від старого, дерев'яного будинку. Посприявши господарю цієї ділянки, вогнище було ліквідоване.

Хочу звернутись до всіх мешканці вулиці Гущанської! Не паліть, будь ласка сміття на своїх подвір'ях, городах та за межами своєї території. Тому що під час паління отруйним димом дихають Ваші сусіди, наші діти, внуки, які хочуть бути здоровими. Бо до мене, як до голови "Вуличного комітету "Гущанський" неодноразово зверталися люди та жалілися на те, що стоїть дим всією вулицею, немає чим дихати", - йдеться у дописі.

Володимир Мацьзакликає лучан бути обачними, добрими, милосердними до людей, тварин, пташок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 17 Квітня 2019 09:26
Біля хати треба викошувати траву ,якщо є. Порозводили чагарники та бідкаються що ті горять.
Дмитро Показати IP 17 Квітня 2019 18:31
Та ЗА**АЛИ ВЖЕ зі своїм палінням!!! Ви скажіть, для чого взагалі???-щоб трава гарна росла чи як там ще пояснюють! Подумайте про рослинний світ та комах,жучків,павучків і т.д хоча б, який знищується повністю. Я в шоці від недумуючих людей... Вибачте за нецензурність, без цього ніяк)
777 Показати IP 17 Квітня 2019 20:44
Буквально тількіщо, 19:40 батько з дитиною на стороні Підгайців підпалив траву. Особисто пробував затушити це не реально, самому можна обпектися. Питання, ДЛЯ ЧОГОООО????? Гине все живее. Який приклад даєде, неандертальці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus