USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Спека починається по всій лінії фронту»: Подоляк заявив про наступ ЗСУ на всіх напрямках

31 Серпня 2022 23:30
Українські військові наступатимуть по всій лінії фронту і нищитимуть всю складську інфраструктуру російських загарбників. Тож не лише на півдні, а й на інших ділянках фронту починається спека.

Контрнаступ в українському розумінні – це інший тип війни, аніж веде Росія, про це в ефірі ТСН заявив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк.

«Спека починається по всій лінії фронту. На півдні просто збільшилася кількість високоточних обстрілів логістично-тилової інфраструктури російської армії», – зауважив він.

«Контрнаступ в українському розумінні – це трішки інший тип війни, який ми ведемо, це сучасний тип війни. Це Росія веде такий класичний радянський тип війни – коли зібрали певну кількість живої сили, декілька тисяч, і пішли на окремому напрямку для того, щоб забрати пів кілометра території. І скільки людей загине, для них немає жодного значення», – пояснив Подоляк.

Він наголосив, що вести такий тип війни з українського боку – це нонсенс, а також пояснив, який вигляд матиме контрнаступ.

«Тому ми активно задіюємо ці славетні вже HIMARS і всі системи MLRS для того, щоб руйнувати тилове забезпечення (окупантів – ред.). Просто кількість накопичених керованих снарядів, реактивних снарядів у нас збільшується, тому що партнери нам інтенсивно допомагають. Так ось, ми інтенсивно руйнуємо всю цю складську інфраструктуру – склади першого, другого, третього рівнів, паливні бази, оперативно-тактичні штаби. І таким чином ми знекровлюємо військові угруповання РФ і поступово відтісняємо їх зі своєї території. Саме таким буде контрнаступ», – зазначив радник голови ОП.

Він поінформував, що українські війська наступатимуть по всій лінії фронту, а не лише на півдні.

Читати ще: Ситуація розвивається динамічно, б’ємо авіацією, – у ЗСУ розповіли про бої на півдні

«Хочу зауважити, що не тільки на півдні. Сьогодні і на Мелітопольському напрямку це йде, і на Харківському напрямку. І особливо йде активна оборона на Донецько-Луганському напрямку. Для чого ми робимо цю тактику тисячі порізів для російської армії? Тому що вони мають панічно пересувати свої резерви по всій лінії фронту, по всіх 1300 кілометрах. Хай думають, де Україна буде атакувати саме сьогодні. Ми будемо наступати по всьому фронту. Будемо атакувати всю складську інфраструктуру по всій лінії фронту», – наголосив Подоляк.

Як ми писали, у Генштабі заявили, що станом на 18 годин у 31 серпня російські загарбники зазнали невдач на кількох напрямках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Вересня 2022 11:42
" пояснити я і сам можу. ти скажи що тут відбувається???"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus