USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Співак з Волині YAKTAK записав пісню з Jerry Heil. Відео

19 Травня 2022 21:59
Молодий співак зі Старої Вижівки YAKTAK (Ярослав Карпук) та відома виконавиця Jerry Heil записали проникливу пісню про кохання і опублікували душевний кліп.

Відео пісні під назвою «В пустій кімнаті» опубліковане на You-Tube каналі Ярослава Карпука.

«Я люблю її приголосні та голосні! Хочеться, аби вона спала у кімнаті, де ніколи не буде пустого кохання, а її сон завжди ніжно грів мою душу, адже коли сонце біжить по стінах, наші серця наповнюються теплом», – йдеться в описі до кліпу.

Пісню він виконав дуетом зі співачкою Jerry Heil (справжнє ім’я Яна Шемаєва) – авторкою і виконавицею пісень, відеоблогеркою.
До слова, пісню вже оцінили і переможці «Євробачення» – Kalush Orchestra.

«Це ХІТ колаба!) Закидаю в плейлист!» – коментують учасники гурту. Також у сторіс на інстаграм-сторінці гурту опублікували посилання на відеокліп цієї пісні.
Читати ще: Молодий співак з Волині Ярослав Карпук записав кавер на відому пісню

Нагадаємо, Ярослав Карпук срібний призер проєкту «Голос. Діти». Також він переміг на міжнародному вокальному конкурсі 2220 International Music Festival.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Måneskin Показати IP 19 Травня 2022 22:41
На Євробачення хлопця!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus