USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Юні артисти з Волині потрапили у фінал національного відбору «Дитячого Євробачення 2023»

24 Липня 2023 17:42
Суспільне Мовлення оголосило імена фіналістів національного відбору на «Дитяче Євробачення 2023». Пʼятірку найсильніших обрали за результатом прослуховування десяти учасників лонгліста. Серед фіналістів – луцький гурт 3ʼbeauties та співак із Нововолинська Денис Грищук.

Музична продюсерка Нацвідбору Світлана Тараборова зазначила, що обрати пʼятірку фіналістів було складно: «Хотілося залишити всіх! Наша пʼятірка вийшла по-справжньому різноманітною та сильною. Моя думка: будь-хто з цієї пʼятірки якісно, круто та професійно представить Україну на «Дитячому Євробаченні». Я вболіваю за кожного!»

До прослуховування учасників лонгліста Суспільне вперше долучило експертну раду, до якої увійшли представники сучасної музичної індустрії: співаки DEMCHUK, KHAYAT та піаніст і композитор Євген Хмара.

До списку фіналістів нацвідбору на «Дитяче Євробачення 2023» потрапили Гурт 3ʼbeauties Учасниці гурту – 13-річна Анна Ткач, 12-річна Владислава Волинець та 13-річна Олександра Коровицька – родом із Луцька.

Дівчата стверджують, що їхня суперсила в єдності. Мріють наповнити своє творче життя яскравими музичними подіями та звершеннями, починаючи з перемоги на «Дитячому Євробаченні».

«У нас є синергія! Наша творча енергетика зʼєднується воєдино, і тому шанс на перемогу потроюється», – впевнені учасниці гурту.
12-річний Денис Грищук родом з Нововолинська, проте тимчасово проживає в польському Любліні. Каже, що його суперсила в тому, що він тверезо та реалістично дивиться на події, не ідеалізуючи їх. Переконаний: щоб чогось досягти – потрібно багато працювати.

Юний співак мріє у майбутньому зібрати стадіон: «Хочу, щоб мій концерт відбувся в мирній Україні, сюди приїхали шанувальники зі всього світу і захопилися країною так само, як і я».
Крім того, до фіналу потрапили POLINA BABIY з Одеси, Анастасія Бєлібова з Миколаєва та Анастасія Димид із села Гошів Івано-Франківської області.

Фінал нацвідбору на «Дитяче Євробачення 2023» відбудеться в жовтні у форматі онлайн-концерту. Як і минулого року, до вибору долучаться три члени журі. Склад журі фіналу визначать українці шляхом онлайн-голосування.

Дитячий пісенний конкурс «Євробачення 2023» пройде у Франції. Фінал конкурсу відбудеться 26 листопада в Палаці Нікайя у Ніцці.

Минулого року представниця України Злата Дзюнька посіла дев’яте місце на «Дитячому Євробаченні 2022» в Єревані з піснею «Незламна».

Україна бере участь у Дитячому пісенному конкурсі «Євробачення» з 2006 року. Відтоді один раз перемагала (Анастасія Петрик з піснею «Небо» у 2012 році) та двічі посідала друге місце (у 2008 та 2013 роках).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus