USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Співробітники Банку Англії вперше за 50 років вийшли на страйк

1 Серпня 2017 20:20
Працівники Банку Англії вперше за більш ніж 50 років вийшли на триденний страйк через незгоду з умовами оплати праці.

Про це повідомляє ZN.ua з посиланням на ВВС.

"Близько 20 членів профспілки, включаючи прибиральників, співробітників служби безпеки та працівників технічного обслуговування, пікетують головне управління Банку в діловому центрі Лондона", - інформує видання.

Наголошується, що деякі з протестувальників наділи маски з лицем керівника банку Марка Карні.

Регіональний секретар профспілки Unite Пітер Каванаг заявив, що у працівників не було іншого вибору, окрім як вийти на страйк.

"Вони намагаються оплачувати свої рахунки і годувати свої сім'ї, оскільки банк несправедливо встановив підвищення зарплати нижче рівня інфляції або взагалі нульове", - зазначив він.

Представник профспілки повідомив, що конфлікт стався через "неадекватне" врегулювання розбіжностей в питанні оплати праці, яке банк запровадив для персоналу без згоди профспілки.

Як відомо, Банк Англії є центральною державною банківською установою Великобританії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus