USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Спіймали пʼяного водія зі зброєю

3 Липня 2012 16:34
Нетверезого водія мотоцикла спинили працівники відділу ДАІ у Нововолинську. При детальному огляді транспортного засобу правоохоронці знайшли також незареєстрований пістолет.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

Під час нагляду за дорожнім рухом у Нововолинську працівники відділу ДАІ зупинили мотоцикл Peugeot. Одразу стало зрозуміло, що 29-річний водій ‒ нетверезий, адже різкий запах алкоголю був доволі відчутним.

Правоохоронці запропонували чоловікові пройти медичне обстеження на вміст алкоголю в крові. Тест показав 2,51 проміле.

Але й на цьому зустріч із міліціонерами не закінчилася, адже під час огляду транспортного засобу в кармані мотоцикла правоохоронці виявили пістолет «АТМАСА 9ММ» без будь-яких документів.

До слова, документів на право керування мотоциклом водій також не надав, пояснивши, що той не зареєстрований в установленому законом порядку.

На водія склали адміністративні протоколи за статтями 130 та 121 КУпАП.

Зброю відправили на експертизу, мотоцикл ‒ на майданчик тимчасового тримання транспортних засобів. За фактом триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VSC Показати IP 3 Липня 2012 17:26
Это стартовый пистолет. Разве на него надо документы? По-моему не надо. И стартовый пистоле не является оружием, значит это не "зброя". Учите матчасть.
SET Показати IP 4 Липня 2012 08:19
VSC +1 гугл в допомогу)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus