USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Спочатку прийомна дочка лупцювала названу матір, потім – зважилася пограбувати

23 Березня 2009 13:16
До Нововолинського міськвідділу міліції нещодавно звернулася із заявою місцева жителька, яка стала жертвою пограбування. Про це 23 березня повідомляють «Волинські Новини».
Власне, 63-річна Ольга Б. стала жертвою пограбування. Однак, на її кошти зазіхнула дочка, яку жінка виховувала як рідну.
Начальник міськвідділу Анатолій Трофімов розповів, що у 28-річної правопорушниці вже не вперше виникають проблеми із законом. Не так давно Леся (так звати прийомну доньку) двічі притягувалася до адмінвідповідальності за дрібні порушення закону. З матір’ю дівчина і раніше поводилася зухвало: частенько лупцювала пенсіонерку.
Коли старенька матір пішла до банківської установи отримувати пенсію, названа дочка попрямувала за нею. Як тільки пенсіонерка взяла до рук гроші, Леся швиденько вихопила майже 600 гривень та побігла геть.
Ольга Б. декілька днів вагалася, перш ніж написати заяву на прийомну дочку, – інформує офіційний сайт УМВС в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus