USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Спорт – замість гаджетів»: у Луцьку провели перші заняття з великого тенісу для дітей

28 Червня 2021 11:19
Соціальний проект «Спорт – замість гаджетів», організований жіночим рухом «ЗА Майбутнє», запропонував дітям безкоштовно пограти у великий теніс та активно провести літні канікули в компанії однолітків.

Як відбувалось перше тренування, показав телеканал «Аверс».

Прийшло понад 50 діток, а загалом заявки подали 150 луцьких школярів, які бажають активно провести літні канікули та спробувати своє вміння у цьому виді спорту.

Маргарита Бачинська – кваліфікований тренер з великого тенісу. Жінка каже, що сучаних дітей насправді важко заохотити до активного відпочинку та спорту, проте як мама знає, що це необхідно.

«Діти, які фізично здорові, вони і витриваліші в навчанні, більш успішні, оскільки все пов’язано в дитини. Немає від’ємного фізичного розвитку, інтелектуального, емоційного. Це все одне єдине», – переконана тренерка.

Ідея залучати дітей до спорту виникла у Маргарити давно. Аби малеча не просиджувала канікули в телефонах, підтримала такий проект і координаторка жіночого руху «ЗА Майбутнє» у Волинській області Ольга Максимяк:

«Ми за те, аби діти проводили час з користю. Не просто витрачали свій ресурс, сидячи у гаджетах, а дійсно, аби мали можливість і порухатися, і розвиватися, і поспілкуватися з однолітками, ну і насамперед це бути здоровими і активними. Тому що це дійсно є основа усього їхнього подальшого успішного розвитку».
Після першого тренування малеча вже чекає наступного заняття.

Заняття будуть проводитись на кортах «Прем’єр Теніс», що поблизу школи № 10 (вул. Ветеранів, 5), щосереди і щосуботи, розпочинаючи з 23 червня і до кінця серпня.

Розклад занять для дітей:

16.00 – 17.00 – для діток віком 8–10 років;

17.00 – 18.00 – для діток віком 5–7 років;

щосуботи з 18.00 до 19.00 - для дітей 11–14 років.

Із собою необхідно мати спортивне взуття, воду та обов’язково гарний настрій!

Усі заняття – БЕЗКОШТОВНІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вітя Показати IP 28 Червня 2021 14:18
Більше б нам таких проектів і ідей!!!! )))
адекват Показати IP 29 Червня 2021 13:29
це ніякий не "великий теніс",а просто "теніс"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus