USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Спортсмен, який читає вірші, - у Луцьку Дмитро Лазуткін. ВІДЕО

25 Березня 2013 09:17
Український поет, спортсмен та журналіст Дмитро Лазуткін відвідає Луцьк із презентацією збірки віршів.

Саме збірку «Добрі пісні про поганих дівчат» презентуватиме Дмитро Лазуткін у Луцьку 28 березня.

Лазуткін уже видав шість власних збірок і став «своїм» в сучасних літературних колах. Прохання почитати і оцінити вірші римувальників-початківців «спамом» сиплються на його пошту. А самого Лазуткіна нині не лише читають, а й співають. Так, вірш Лазуткіна «Така спокуслива» гурт Kozak System поклали на музику.

Зустріч лучан з Лазуткіним відбудеться у студентському кафе «Ейнштейн» о 19:00 за ініціативи культурного об'єднання «100 Вт».

Працював інженером-металургом, тренером із карате, журналістом, ведучим програми «У світі єдиноборств», «ПроРегбі», «Чоловічий клуб» на Першому Національному телеканалі, коментував Олімпійські ігри в Пекіні, Ванкувері, Лондоні. Коментує бокс на телеканалі «Інтер».

Довідково:
Народився у листопаді 1978 року у Києві.
Автор поетичних збірок «Дахи» (2003), «Солодощі для плазунів» (2005), «Набиті травою священні корови» (2006), «Бензин» (2008).
Лауреат літературних премій «Літературний Олімп-2006», «Смолоскип», «Гранослов», «Культреванш», ім. Б-І. Антонича.
Бронзовий призер Кубка світу з кікбоксингу і кік-джитсу. Чемпіон України з козацького двобою. Володар чорного поясу (1-го дану) з кемпо-карате.
Переможець Першого відкритого чемпіонату України з оберслему.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus