USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Справа на $10 млн. Чиновникам «Укрзалізниці» вручили підозру

16 Серпня 2017 11:40
Детективи Національного антикорупційного бюро 15 серпня повідомили про підозру трьом посадовцям «Укрзалізниці».

Про це повідомили у прес-службі НАБУ.

Зокрема, повідомлення про підозру вручили колишньому заступнику голови «Укрзалізниці», чинному директору одного з департаментів ПАТ «Укрзалізниця» та заступнику директора однієї з філій ПАТ «Укрзалізниця».

Посадовців підозрюють у зловживанні службовим становищем, вчиненим за попередньою змовою групою осіб. У результаті їхніх злодіянь Державна адміністрація залізничного транспорту України недоотримала 10,2 мільйонів доларів США доходів.

За версією слідства, на початку 2014 року підозрювані, використовуючи своє службове становище та будучи членами Тарифної комісії Державної адміністрації залізничного транспорту України застосували без наявних на те підстав на користь низки експедиторських організацій пільгові тарифні ставки на вантажні перевезення.

Фактично посадовці визначили, що тарифи будуть пільговими, якщо перевізники виконають гарантовані обсяги перевезень. Перевізники умову не виконали, але пільга все одно була надана.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу вищезгаданим особам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Семен Показати IP 16 Серпня 2017 12:44
Детективи НАБУ повідомили про підозру трьом посадовцям «Укрзалізниці». А саме тоді , коли основного "варяга" - керівника ( поляка ) з почестями відправили у відставку за власним бажанням при зарплаті 1.4 млн.грн. в місяць !!! В мене дуже багато запитань до цих діянь НАБУ ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus