USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Справа на $ 44,5 мільйона: екс-главу Nissan залишили під вартою

31 Грудня 2018 18:32
Суд Токіо продовжив термін утримання під вартою екс-голови автовиробника Nissan Motor Co Карлоса Гона до 11 січня.

Про це повідомляє Reuters.

“Це рішення призведе до того, що Гон залишиться у головному центрі затримання Токіо, у якому перебуває з часу першого арешту 19 листопада за обвинуваченнями в фінансовому шахрайстві”, - йдеться у матеріалі.

Reuters додає, що Гон відкидає усі висунуті проти нього обвинувачення.

Як повідомлялося, 21 грудня було пред'явлено новий ордер на арешт колишнього голови ради директорів компанії Nissan Карлоса Гона після того, як Токійський окружний суд відкинув вимогу прокуратури про продовження його утримання під вартою за звинуваченням у приховуванні близько $ 44,5 млн доходів за період з 2010 по 2015 роки.

Раніше суд ухвалив рішення про утримання Гона під вартою до 20 грудня.

Гон був затриманий 19 листопада за підозрою в змові з метою заниження приблизно вдвічі даних про розмір своєї зарплати, яка насправді становила 10 мільярдів ієн ($88 млн), протягом п'яти років починаючи з 2010 року.

З тих пір Гон перебуває у в'язниці в Токіо.

Nissan, яка через кілька днів після затримання Гона звільнила його з посади голови ради директорів, повідомила, що порушення було сплановано ним за сприяння колишнього уповноваженого директора компанії Грега Келлі, якому також пред'явили офіційні звинувачення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus