USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Справу Москвича Верховний суд ще не розглянув

11 Жовтня 2009 17:18
Касаційне подання прокуратури Волинської області з приводу оправдального вироку у справі підприємця і депутата міськради Дмитра Москвича Верховний суд ще не розглянув. Про це 11 жовтня інформують «Волинські Новини».
Кримінальна справа по звинуваченню депутата Луцької міської ради, підприємця Дмитра Москвича розглядалася в апеляційному суді області по першій інстанції. Суд дійшов висновку, що докази вини Дмитра Москвича відсутні, а тому його слід виправдати у зв\'язку з недоведеністю вчинення злочинів, які йому інкриміновані, і негайно звільнити з-під варти – пише суботній номер газети «Волинь-нова».
Як і очікувалось, прокуратурою області було направлено через апеляційний суд касаційне подання з приводу виправдального вироку у Верховний суд України.  «З достовірних джерел стало відомо, що кримінальна справа у Верховному суді поки що не розглянута по суті. Вона спрямована в апеляційний суд області для розгляду зауважень до протоколу судового засідання» - повідомляє газета.
Видання наголошує, що попри різні чутки, які розповсюджуються в Луцьку, розгляд касаційного подання прокуратури області у Верховному суді України лише відкладено на деякий час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2009 09:33
Діму за грати і грати, грати, грати ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus